Workshop hos HarmoniQA

Martina, som håller i denna workshop, är Civilingenjör och Beteendevetare (psykologi), Existentiell samtalsledare, Steg 1 i Psykoterapi (Steg1 – under handledning). Martina arbetar med emotionell terapi och har utvecklat den populära kursen ”Den Intuitiva vägen” med inspiration från Existentiell filosofi, Neurobiologi, Anknytning, Affektfokuserad terapi och andlighet. Martina driver också festkonceptet Chilli CoCreate. Martina håller också en Retreat på Öland nu i maj. Följ länken längre ner för att komma till det evenemanget.

 

Intuition – din inre kompass

Vägen tillbaka handlar om att åter skapa en kontakt inåt i oss själva och åter börja leda oss dit vi vill. Din intuition är din viktigaste guide tillsammans med kroppens visdom och dina känslor. Genom att öka upp din intuition börjar du hitta tillbaka till ditt ja och ditt nej. Hitta fram till vad som är viktigt för dig och vad du vill prioritera i ditt liv. Det som ger dig lust och livsglädje och gör att du känner dig levande igen.

För Martina handlar utbrändhet om att vi levt för länge för långt bort från oss själva. Till slut säger kroppen ”Nej – nu vägrar jag fortsätta om du inte lyssnar”. Vi har tappat bort vår kompass och befinner oss någonstans där vi inte alls hade tänkt vara. Men så blev det. 

Din kropp kan tala om för dig vad den behöver för att läkas. Dina känslor ger dig gränser och riktning. Energin kommer när du på allvar börjar lyssna och leva efter dina inre signaler. Kraften kommen när du lever din sanning ♥

 

Workshopen

I workshopen blandas inspiration/information, med övningar och att vi delar vår historia och vår resa mot läkning och kraft. Det är så viktigt att i grupp få prata om sina upplevelser och stödja varandra. Vi arbetar också med hur du kan skapa kraft och energi och vara mer närvarande här och nu ♥. Kursen bygger på forskning inom utbrändhet, intuition och känslor.

 

Retreat på Öland

I samband med att Martina håller denna workshop håller hon också en längre retreat på Öland den 24-28 maj. Här kan du läsa mer om detta!

 

Sagt om Martinas tidigare kurser

”Häftigt att komma i kontakt med min intuition. Häftigt att mitt ja och nej finns inom mig. Känner mig nyfiken och tacksam”

”Jag tar med mig som gåva det lekfulla, roliga och spännande att vara i kontakt med Ja:na och följa dem utan censur och utan att nödvändigtvis veta hur allt ska lösas. Jag behövde öva upp kontakten med mins kroppsliga markörer och livet känns mer spännande såhär.”

”Det har varit så givande att Martina är så pass påläst inom forskning. Det har tillfört mycket. Det har varit så bra balans mellan praktiska övningar och stunder där Martina delat vad forskningen kommit fram till.”.

”Bra att äntligen få börja utöva och känna in vad jag vill helst – genom att känna efter och fråga kroppen. Fått lära mig övningar för att lyssna på kroppen signaler. Kroppens signalerar ja eller nej när man lärt sig metoden.”.

”Fint med närvaro, möten, gemenskap, delningar, igenkänning, terapeutiskt, läkande, utvecklande och fina övningar.”

”Martina har ett fint inkännande som ledare och guide.”

 

Tid: den 22/5 kl. 18.00-20.30
Plats: HarmoniQA Spa och Butik, Södra Långgatan 23, Kalmar
Kostnad: 120 kr
Förhandsanmälan: info@harmoniqa.se, på telefon: 0480-43 17 88 eller genom att trycka på den blå anmälningsknappen.