Storseans i Kalmar

Pehr Trollsveden håller storseans i Kalmar! Under en storseans får vi möjlighet att kommunicera med nära och kära, eller de som på något sätt är bekanta, och som nu gått över till andra sidan. Så Pehr tar kontakt med andra sidan och förmedlar meddelanden från dem som kommer igenom. De kommer kanske för att ge tröst, säga det som inte hanns med, berätta om hur de har det nu, ge goda råd och ibland välmenande uppmaningar.

Pehr är ett välkänt och etablerat medium, djurkommunikatör, kursledare, författare till ett flertal böcker och känd från TV:s ”På andra sidan”. Läs mer om Pehr här. 

 

Vem besöker oss

Vi kan inte bestämma vilka från andevärlden som ska komma, men vi kan alltid ha en önskan och förhoppning. Ibland är kontakten väldigt stark och ibland är den mindre stark, det kan vara olika både mellan kontakter och tillfällen. Som deltagare kan du skicka upp en kärleksfull tanke till dina nära och kära i andevärlden, som du vill att du ska komma denna kväll, men var också öppen för att andra kan komma till dig.

Välkomna till en trevlig kväll där andevärlden tar sin chans och kommer igenom, för att visa på sin existens och skänka stöd och uppmuntran till oss som fortfarande lever här på jorden. 

Åldersgräns 18 år.

Tid: Måndag den 12/3 kl. 19-21 (insläpp 18.45)
Plats: IOGT NTOs lokal på Västerlånggatan 21, Kalmar
Kostnad: 200 kr
Förhandsanmälan: Biljetter köps antingen i Butik HarmoniQA Södra Långgatan 23 i Kalmar eller i webbutiken.