Utbildning till diplomerad Änglahealer!

Änglahealing är en fristående kurs, men ingår som en del i utbildningen till Änglaterapeut, en utbildning i 3 steg där du lär dig att förmedla budskap från Änglarna, lägga Änglakort, samt ge Änglahealing och Änglamassage. Utbildningen ger dig ett helt koncept, inom änglaterapi, som du kan arbeta med på hemmaplan. Du kan även välja att gå enbart Steg 1 för att lära dig lägga änglakort eller enbart steg 2 för att lära dig änglahealing. Vill du lära dig Änglamassage behöver du gå både Steg 1 och Steg 2. Du blir i så fall inte diplomerad Änglaterapeut, men får diplom för det steg du gått. Meddela då du anmäler dig, om du inte har för avsikt att gå hela utbildningen.

Utbildningen till Änglaterapeut pågår under hela hösten och vi träffas under 3 helger med ca 1½ månads mellanrum. Att utbilda din inom änglaterapi passar såväl dig som är nybörjare som dig som redan jobbar med andlig vägledning. Du behöver ha ett brinnande intresse för att utveckla dina andliga gåvor. Som terapeut arbetar du för att hjälpa människor att utvecklas och läka sig genom vägledning, healing och massage. Det är ett djupgående arbete där du arbetar nära dina klienter.

Beskrivning av kursinnehållet

I steg 1 får du det första redskapet för att förmedla budskap från Änglarna. Du får lära känna flera av våra Ärkeänglar och du får också lära dig hur man kan förmedla budskap med hjälp av Änglakort. Du får en egen Änglakortlek som du kan använda när du lär dig de olika läggningarna och hur man tolkar korten.
I steg 2 får du det andra redskapet och det är healingen. Här arbetar du nära änglarna och är en förlängd arm i deras arbete med att hjälpa och hela dem som söker din hjälp. Healing är alltid en hjälp till självhjälp och vi arbetar med att läka roten till olika besvär och att få människor att släppa taget om det som orsakar problemen. Du är därför både en vägledare och healer.
I steg 3 får du sedan ditt tredje redskap och det är massagen. En underbart avslappnande och läkande massage, som kombineras med både healing och vägledning genom budskap. Även här tar du hjälp av änglarna, först när du väljer oljor till dina klienter och sedan i både healingen, vägledningen och den avslappnande massagen. Läs här vad tidigare kursdeltagare tyckt om änglaterapi-utbildningen.

Steg 1: Ärkeänglarna och Änglakort

 • Du får bekanta dig med några av våra Ärkeänglar, som du sedan kan samarbeta med då du lägger Änglakort, ger healing och massage.
 • Ta kontakt med Ärkeänglarna. Du får öva upp din intuition.
 • Lära dig några olika läggningar med Änglakort. Kort ingår i avgiften!
 • Förmedla budskap.

Steg 2: Änglahealing

 • Healing- och energiövningar:
  o Känna in olika energier.
  o Använda healingenergi.
  o Healing till människor och djur.
  o Healing på distans.
  o Chakrabalansering.
  o Healing till platser.
  o Självhealing.
 • Kontakt med Ärkeänglarna.
 • Förmedla budskap.

Steg 3: Änglamassage

 • Några olika eteriska oljor och deras egenskaper.
 • Blanda egna oljor.
 • Ge Änglamassage, både helkropps- och ryggmassage.
 • Kontakt med Ärkeänglarna.
 • Förmedla budskap.

Under varje delkurs ingår meditationer, etiska samtal och repetition av våra änglar. Fika ingår och vi bjuder även på frukt och dryck, men kost och logi ingår ej i kursavgiften. Vid varje kurssteg får du ett kurskompendium och hela utbildningen avslutas med diplomering.

Under hösten 2016 hålls Steg 1 Änglakort: 10-11/9, Steg 2 Änglahealing: 15-16/10, Steg 3 Änglamassage: 3-4/12 kl 10-17 båda dagarna.

Utbildningen hålls av Tina & Håkan Ribbershed

Denna utbildning hålls 2 ggr/år.

Tid: Steg 2 Änglahealing: 20-21/1,  kl 10-17 båda dagarna.
Plats: HarmoniQAs kurslokal, Södra Långgatan 23, Kalmar.
Kostnad: 2900 kr/steg. En anmälningsavgift på 900 kr betalas i samband med anmälan (återbetalas ej om du får förhinder, resterande återbetalas om du avbokar senast 1 vecka före kursstart). Uppge namn, adress, mobilnummer och mailadress vid anmälan, så skickar vi ut dina fakturor via mail till dig.
Förhandsanmälan: info@harmoniqa.se, på telefon: 0480-43 17 88 eller genom att trycka på den blå anmälningsknappen.