Reikihealing

Reiki är en mjuk handpåläggande beröringsmetod och du har kläderna på under en Reikibehandling. Reikienergin är som mycket sensitiva och mjuka radiovågor som strömmar till dig genom healerns händer. Du blir piggare och upplever ofta en djup avslappning som sitter i under flera dagar.

Reiki är en healingform som är tusentals år gammal och mycket kraftfull. Reiki är en Universell livsenergi som strömmar genom den som ger Reiki. Denne använder inte sin egen energi, utan är enbart en kanal för energin. Reikiutövaren behöver inte kunna ställa diagnos eller veta vad som behöver helas. Reiki har större visdom än vi. Reikin får flöda dit mottagaren behöver den bäst för tillfället.

Ordet Reiki består av två japanska ord, rei och ki. Rei kan översättas till universell, vilket innebär allomfattande, högre visdom, Gudsmedvetandet, den dolda styrkan, etc. Ki är livsenergin, som flödar genom allt levande; människor, djur och växter. Det finns flera sorters ki / livsenergier och Rei-ki är den livsenergin som bäst organiserar flödet av de underordnade formerna av livsenergi i sinnet och i kroppen.

 

Denna healing ersätter inte traditionell sjukvård, utan skall ses som ett komplement till den.

 

Vi som arbetar med Reiki-healing är Tina och Eva-Lena.
Reiki med HarmoniQA i Kalmar

Boka Reiki!

Priser

reikihealing

Reikihealing

Varje behandling tar ca 50 min.
1 behandling 500 kr.

Distanshealing

Varje behandling tar ca 30-40 min + tid för konsultation..
1 behandling 500 kr.

Antal behandlingar

1-3 st rekommenderas, med 1-2 veckors mellanrum.