Denna utbildning är en fördjupning av grundkursen i Regndroppsteknik. Denna fördjupande utbildningen är anpassad för mentala åkommor t ex stress, sömnsvårigheter, depression, utmattningssyndrom, energilöshet, eller olika trauman. Regndroppsteknik är en underbar form av medicinsk Aromaterapi och från början är den framtagen för behandling av skolios och andra ryggbesvär. Efterhand visade det sig att den även hade god effekt på många andra problem. Regndroppsteknik kallas även Regndroppsmassage, Regndroppsbehandling eller Raindrop Technique. Genom att på rätt sätt massera in eteriska oljor på huden kan man hjälpa kroppen till läkning.

 

Eteriska oljor

De eteriska oljorna har bl a effekt på immunförsvaret och påverkar dessutom känslocentrum i hjärnan direkt via doftsinnet. Därför är Regndroppsteknik också en mycket välgörande behandlingsform för att minska oro och stress och åstadkomma känslomässig läkning. Oljorna som används är ekologiska och varsamt framställda för att bevara läkeväxternas naturligt verksamma beståndsdelar.

 

Kursens upplägg

Kursen omfattar både skrivet material och en inspelad film, där du får de praktiska instruktionerna till själva tekniken. Kursen är upplagd som så att du först tar del av själva instruktionsfilmen, läser på om oljorna och dess verkan, samt tekniken och sedan utför du massagen på minst 4 personer. Därefter kan du börja göra behandlingar direkt efter utbildningen, både om du arbetar professionellt eller om du bara vill behandla och hjälpa dina närstående. När man gör egna behandlingar så går det åt eteriska oljor som kostar ungefär 50-75 kr/ behandling. Kursen avslutas med diplomutdelning.

 

Krav

Förkunskaper: grundutbildningen för regndroppsmassage. Du lär dig hela behandlingen efterhand som du jobbar med den. Regndroppsteknik är lätt att lära sig, lätt att ge och också väldigt effektiv. Är du redan terapeut kan du också använda delar av regndroppstekniken och de eteriska oljorna som komplement och förstärkning av dina vanliga behandlingar.

 

Certifiering

HarmoniQA Skola är certifierad av Komplementärmedicinska Riksförbundet.

 

Kursledare

Tina Ribbershed, utbildad Aromaterapeut

 

Betalning

Tid : Start löpande på distans.
Plats: Hemma hos dig själv.

Kostnad: 1500 kr.  Du betalar genom att trycka på betalknappen här ovan eller så skickar vi ut en faktura till dig. Uppge namn, adress, mobilnummer och mail vid anmälan.
Förhandsanmälan:
info@harmoniqa.se, på telefon: 0480-43 17 88 eller genom att trycka på den blå knappen.