Meditationskurs & Mindfulness för vuxna

Nästa meditationskurs hos HarmoniQA startar i mars. Inför meditation i vardagen! Stressad, trött, utarbetad eller bara längan efter att få landa i dig själv och komma nära dig själv? Då är meditation ett bra redskap för att komma tillrätta med det. Tillhör du dem som har tankar på att börja meditera, men tycker att det kan vara svårt att börja själv, eller att få det gjort. Då kanske denna meditationskurs är något för dig! Passar förstås även dig som mediterat tidigare.

Denna kurs ger dig möjlighet att meditera till vägledda meditationer och du får också prova på ”tyst meditation” samt mindfulnessövningar. Vi slappnar av tillsammans och pratar t ex om våra upplevelser under meditationen, personlig utveckling och hur vi skapar mer harmoni och balans i våra liv.

 

Hur kan det påverka dig?

Meditation och mindfulness kan påverka dig på ett positivt sätt. Du tillåter dig själv att komma ner i varv och slappna av och fokusera. Det i sin tur kan hjälpa dig att släppa stress, få tyst på tankar som far runt och så småningom komma in till kärnan av dig själv. Hjälpa dig att få kontakt med dig själv helt enkelt. Det innebär också att du kan lära känna dig själv på ett annat sätt och förstå de känslor och tankar som du har inombords. Därmed kan du få insikt i vad du kan göra för att t ex skapa mer balans och harmoni i ditt liv.

 

Läs här hur du kan påverka dig själv på ett positivt sätt med hjälp av meditation.

 

Fika

Jag bjuder på frukt och dryck!

 

Hösten 2017

Under hösten 2017 träffas vi 18.00 varannan tisdag med start den 12/9. Därefter blir det 26/9, 10/10, 24/10, 7/11 och 21/11.

 

Kursledare

Tina Ribbershed, utbildad meditationsinstruktör.

 

Tid: Start tisdagen den 13/2. Därefter 27/2, 13/3, 27/3, 10/4, 24/4. Kl 18.00 – ca 19.30. 
Plats: HarmoniQAs kurslokal,
Kostnad: 750 kr för hela terminen. Ett inbetalningskort skickas till dig före start. Uppge namn, adress, mobilnummer, mail, och personnummer vid anmälan.
Förhandsanmälan: Boka in dig direkt via anmälningsknappen.