Kurs i meditation och Mindfulness – start varje dag!

Inför meditation i vardagen! Stressad, trött, utarbetad eller bara längan efter att få landa i dig själv och komma nära dig själv? Denna kurs ger dig möjlighet att meditera till inlästa vägledda meditationer och ”tyst meditation” samt mindfulnessövningar. Du kanske tillhör dem som har tankar på att börja meditera, men tycker att det kan vara svårt att börja själv, eller att få det gjort. Då kanske detta är något för dig!

Passar även dig som håller på sedan tidigare. Du får tillgång till en ny meditation varannan vecka, sammanlagt 6 olika meditationer om vardera ca 30-45 min lång. Därmed har du tillgång till varje meditation sammanlagt 2 veckor. Du kan välja att meditera varje dag, flera gånger om dagen eller mer sällan. Allt efter tycke och smak. Du får dessutom en ny övning i Mindfulness varje gång.

 

Hur kan det påverka dig?

Meditation och mindfulness kan påverka dig på ett positivt sätt. Du tillåter dig själv att komma ner i varv och slappna av och fokusera. Det i sin tur kan hjälpa dig att släppa stress, få tyst på tankar som far runt och så småningom komma in till kärnan av dig själv. Hjälpa dig att få kontakt med dig själv helt enkelt. Det innebär också att du kan lära känna dig själv på ett annat sätt och förstå de känslor och tankar som du har inombords. Därmed kan du få insikt i vad du kan göra för att t ex skapa mer balans och harmoni i ditt liv.

 

Detta ingår i kursen

  • Information om mindfulness och meditation och hur det påverkar dig.
  • 6 olika övningar i mindfulness.
  • Information om andningen och ljudfil med andningsövningar.
  • Ljudfiler med 6 olika vägledda meditationer, var och en av dem har du tillgång till under 2 veckor.
  • Instruktioner till ”tyst meditation” och hur den påverkar dig.
  • En kort film som visar olika sittställningar som är bra att använda sig av under meditationen.

 

Provlyssna här

 

Kursledare

Tina Ribbershed, utbildad meditationsinstruktör

 

Betalning

Tid: Start löpande
Plats: Hemma hos dig själv
Kostnad: 750 kr för hela kursen. Du betalar när du anmäler dig, genom att trycka på betalknappen här ovan eller så skickar vi ut en faktura till dig via mail. Se länken här nedan.
Anmälan: Du anmäler dig genom att betala kursen här ovan eller maila in din anmälan så skickas ett inbetalningskort till dig.