4-dagars Massage- & Healingutbildning

Denna massage- och healingkurs är en fantastisk kombination för dig som vill lära dig att ge både avslappnande massage- och healingbehandling. Du får lära dig olika sorters avslappnande massage och kombinera detta med ett mer holistiskt arbetssätt. I utbildningen får du lära dig tre sorters SPA-massage (Aroma-, Avslappnings- och Chokladmassage), samt Healing där även Chakrabalansering ingår som en del. Kursen är uppdelad på två delar och du väljer att gå dem i den ordning som passar dig bäst. Perfekt för dig som vill öppna eget behandlingsverksamhet eller vill kunna arbeta på olika spa både i Sverige och utomlands. Vi använder färdiga ekologiska och närande produkter och kombinerar detta med produkter som du får lära dig tillverka av ätliga, naturliga, ekologiska och hälsosamma råvaror. Utbildningen är på sammanlagt fyra intensiva dagar. Efter avslutad utbildning blir du diplomerad.

 

Avslappnande massage

I utbildningen ingår tre sorters avslappnande SPA-massage: Aroma-, Avslappnings- och Chokladmassage (2 dagar). Det är samma massage i grunden med skiljer sig ändå åt. Aromamassage är en avslappnande och lugn, mjuk massage där man tar hjälp av avslappnande och läkande oljor, som man lär sig blanda själv. Avslappningsmassage är en lugn fin massage där man använder färdigblandade oljor av hög kvalitet. Chokladmassage är också mjuk och lugn massage, där du kombinerar chokladens egenskaper med eteriska oljor för att uppnå det du eftersträvar. Lugn och avslappning, kanske i kombination med mer energihöjande oljor för den som behöver det.

I utbildningen använder vi dels färdigblandade aromamassageoljor av mycket hög kvalitet, som t ex är rogivande, muskelavslappnande, mer åt det romantiska hållet eller som motverkar celluliter. Dessutom får man lära sig att utifrån ekologisk basolja och välgörande eteriska oljor tillverka egna aroma- och chokladmassageoljor. Vi använder Young Livings produkter på grund av den höga kvalitén och med omtanke om våra kunders och vår egen hälsa.

 

Healing & Chakrabalansering

Du får lära dig en fantastisk Healing som kombineras med Chakrabalansering (2 dagar). Denna delkurs handlar också om personlig utveckling och rening. Under kursens blir du initierad, dvs får ta del av denna underbara healingenergi (Silvervioletta flamman), så att du sedan kan använda den. Därefter blir det lite teori kring healingenergin och hur du kan använda den. Därefter arbetar vi med den och ger varandra healing. Vi provar även distanshealing och rening av platser/miljöer. Du får också lära dig att utföra Chakrabalansering, där fokus ligger på att balansera energier. Denna delkurs är främst praktisk till sin natur, men en del teori ingår också. Vi varvar teori och praktik och ni lär er genom att öva på varandra.

 

Massage- och healingkursens innehåll

Detta är en fyradagars grundläggande massage- och healingkurs. Utbildningen omfattar i aromamassage, avslappningsmassage och chokladmassage, samt healing och chakrabalansering. Under två av dagarna får du lära dig SPA-massage. Du får då lära dig att göra hel- och halvkroppsmassage, där även fot- och ansiktsmassage ingår. Under utbildningen tränar ni genom att utföra behandlingen på varandra. Utbildningen är huvudsakligen praktisk, med en kort teoridel. Du får också lära dig att blanda egna aromaoljor och chokladmassageoljor. Under de två övriga dagarna är det fokus på ett mer holistiskt behandlingssätt och då blir det fokus på healing och att balansera energier.

 

Kost och logi

Jag bjuder på frukt och dryck, men du står själv för lunch etc. HarmoniQA ligger mitt i Kalmar City och här finns gott om restauranger. Du kan också ha med dig egen lunch om du vill, här finns kök med mikro, spis och kyl. Logi ordnar du själv. Det finns flera närbelägna hotell här i Kalmar city.

 

Diplom

Kurskompendium ingår och efter avslutad utbildning får du ett diplom.

 

Certifiering

HarmoniQA Skola är certifierad av Komplementärmedicinska Riksförbundet.

 

Kursdatum

Denna utbildning hålls några gånger per år. Titta under respektive delkurs för att se vilka datum som gäller.

 

Kursledare

Utbildningen hålls av Tina Ribbershed, utbildad Spa-terapeut och massagelärare, samt healer sedan många år tillbaka.

 

Tid: Titta under respektive delkurs och kombinera som det passar dig bäst. Du kan t ex starta med denna kurs och sedan fortsätta med kursen i Healing och Chakrabalansering den 7-8/12.
Plats: HarmoniQA Spa och Butik, Södra Långgatan 23, Kalmar
Åldersgräns: Lägsta ålder 18 år.
Kostnad: 5800 kr för fyra dagar, en anmälningsavgift på 1500 kr betalas i samband med anmälan (återbetalas ej om du får förhinder, resterande återbetalas om du avbokar senast 1 vecka före kursstart). Detta pris gäller då du bokar in dig på båda delkurserna vid anmälan. Uppge namn, adress, mobilnummer och mailadress vid anmälan. Kursen betalas med fakturor, som vi skickar via mail till dig. I priset ingår moms, anmälnings- och administrationsavgift, kursmaterial och diplom. Är ni minst 2 personer som anmäler er samtidigt får ni 500 kr i rabatt vardera. Meddela detta då ni anmäler er. 
Förhandsanmälan: info@harmoniqa.se, på telefon: 0480-43 17 88 eller genom att trycka på den blå anmälningsknappen.