Klassisk massage

Klassisk massage sätter igång blodcirkulationen och underlättar för kroppen att avlägsna slaggprodukter. Bra vid rygg och nackbesvär, vid allmän stelhet och spänningar i muskulatur och bindväv. Utförs med fina ekologiska oljor till lugn musik och dämpat ljus. Djupgående för den som önskar, men kan även ges med fokus på en mer avslappnande massage, Bestäm själv.

 

Helkroppsmassage

I 60 min helkroppsmassage ingår massage av rygg, nacke, ben, fötter, armar, händer och dekolletage. I helkropp 70 min ingår även ansikte och skalp. Det kan även ingå i 60 min helkropp om du så önskar, säg i så fall till om detta innan vi börjar. Självklart väljer du om du vill fokusera mer på någon del av kroppen och hoppa över något annat.

 

Delkroppsmassage

Här ingår massage av rygg, nacke samt ben och armar. Självklart väljer du om du vill fokusera mer på någon del av kroppen och hoppa över något annat. För dig som t ex har problem i rygg och nacke kan det här vara ett bra alternativ. Det ger oss då möjlighet att jobba lite längre tid med problemområdet.

 

Nack- & ryggmassage

Detta är en djupgående massage med fokus på nacke och rygg.

 

Klassisk med koppning

I den här behandlingen kombineras massage med koppning. Det är en gammal traditionell läkekonst som främst används vid olika typer av smärta. Den ges lokalt eller som massage, vilket är ett utmärkt komplement till den klassiska massagen, för att få en effektiv behandling av stela och ömma muskler. I kopparna bildas ett vaccum som lyfter upp huden och ökar blodgenomströmningen. Musklerna slappnar av och borttransporten av slaggprodukter ökar. 

 

Obs: Kom en stund före din behandling, så att du hinner fylla i hälsodeklarationen innan det är dags för din massage.

 

Tina, Jonathan och Josefine arbetar med Klassisk massage.

Boka klassisk massage!


Boka tid
klassisk massage med HarmoniQA i Kalmar

Priser

klassisk massage med HarmoniQA i Kalmar

Klassisk massage

Nack- & ryggmassage 30 min,  350 kr.

Delkroppsmassage ca 45 min, 450 kr.

Helkroppsmassage med eller utan koppning ca 60 min, 600 kr.

Helkroppsmassage ca 70 min, 650 kr.

Antal sessioner

Efter eget önskemål.