Justering av Atlaskotan

Symtom

Skallen vilar mot atlaskotan som är den översta nackkotan, och sitter högst upp på ryggraden. Då atlaskotan har en förskjutning eller snedställning kan det påverka hela din kroppshållning. Symtom som huvudvärk, yrsel, snedbelastning i höfter, knän och andra leder, nackproblem och värk i muskler och leder, kan orsakas av en förskjutning av denna kota.

 

Hur går det till

Först görs en undersökning av kotpelaren och benlängd, sedan används manuell ledmobilisering i nacke och ev höfter och ben. Efter det görs sedan justeringen och det hela avslutas med en ny kontroll för att se hur justeringen påverkat dig. Då tittar vi åter på kotpelare och benlängd och jämför med hur det såg ut vid start. Behandlingen innehåller inga ryck, vridningar eller knäckningar. Däremot kan trycket som görs vid justeringen vara ganska kraftigt.

 

Resultat

Några vanliga resultat efter en justering av atlaskotan är bättre kroppshållning, lika långa ben, minskad snedbelastning, minskad värk eller frånvaro av värk och yrsel, samt ökad rörlighet i nacke och rygg.

 

Obs: Kom en stund före din behandling, så att du hinner fylla i hälsodeklarationen innan det är dags för din inbokade tid.

När du bokar denna behandling, meddela vad du har för problematik. Detta kan du göra i rutan ”noteringar” då du bokar in dig genom vårt bokningssystem på hemsidan.

Tina arbetar med denna justering.

Boka Justering av Atlaskotan!

klassisk massage med HarmoniQA i Kalmar

Priser

justering av atlaskotan hos HarmoniQA i Kalmar

Justering av atlaskotan

ca 30 min 450 kr

 

Antal behandlingar

1-2 ggr