Gravidmassage

Att vara gravid är en spännande och omvälvande upplevelse. En tid då du troligtvis ser fram emot det nya livet som växer inom dig, men också en tid av kroppsliga och hormonella förändringar. I takt med att magen växer kommer troligtvis också tröttheten och kanske också värk. Ditt behov av avspänning och avslappning ökar. Med en välgörande gravidmassage får du tid till både avslappning och hjälp att dränera kroppen på slaggprodukter.

Detta är en härlig massage, som ges med en underbar närande, avslappnande och uppiggande olja, naturligtvis bestående av enbart naturliga ingredienser. Vi använder enbart YoungLivings fina ekologiska oljor. Massagen anpassas efter dina önskemål, mjukt avslappnande eller mer djupgående om du föredrar det. Efter massagen ges möjlighet till en stunds stillhet i den intilliggande relaxen, om du så önskar.

Forskning visar att du, genom att använda massage regelbundet under graviditeten, minskar din oro, sänker stresshormonerna och har färre komplikationer under förlossningen och tiden efter att du fött.

Gravidmassage erbjuds från ca v 13. Massagen ges på en speciell massagebänk för gravida. Där finns hål för magen och stöd för magen, så att massagen kan ges både liggandes på mage och rygg. Du erbjuds även stödjande kuddar, så att du kan ligga behagligt. I och med att det även finns stöd för din mage, då du ligger på mage, blir belastning på ländryggen inte lika stor. Ländryggen får redan ta mycket extratyngd då kroppshållningen förändrats. Gravidmassage helkropp innehåller massage av rygg, ben, fötter, armar, händer och bröstkorgen. 

Gravidmassage De Luxe innehåller utöver helkroppsmassage även en mycket avslappnande ansikts- och huvudmassage.

Vi kan rekommendera Lymfdränagemassage för dig som önskar en helkroppsmassage som också får fart på lymfan och därmed utdrivningen av slaggprodukter, samt blodcirkulationen, vilket är viktigt under graviditeten. 

Obs: Kom en stund före din behandling, så att du hinner fylla i hälsodeklarationen innan det är dags för din massage. 

Tina och Camillaarbetar med Gravidmassage.

Boka gravidmassage!

Gravidmassage med Tina Ribbershed på HarmoniQA

Priser

Gravidmassage hos Harmoniqa i Kalmar 

Gravidmassage

Helkroppsmassage ca 60 min.
1 behandling 600 kr.

De Luxe Helkroppsmassage ca 70 min.
1 behandling 700 kr.

Antal behandlingar

Enligt eget behov.