Chokladmassage

Chokladmassage är en lyxig upplevelse både kroppsligt och mentalt! Det är en ljuvligt avslappnande massage, antingen helkropps- eller delkropps! Den ges med vana händer och varm chokladolja. Massagen har en lugnande effekt på alla sinnen. Ge dig själv en njutningsfull upplevelse!

Choklad innehåller antioxidanter och är bra för både kropp och själ! Antioxidanter är ämnen som har förmågan att oskadliggöra fria radikaler, som orsakar stor skada i våra kroppar. Antioxidanter finns främst i bär, frukt och grönsaker, men även i  bl a kakao. Till massagen används endast ekologiska produkter.

Under avslappnande massage frigörs hormonet Oxytocin, som är ett ”lugn och ro”-hormon. Det lindrar smärta, skyndar på läkningen av sår och skador, sänker blodtrycket och halterna av stresshormoner. Vi blir mer lugna, sociala och faktiskt också mer nyfikna på vår omgivning, då oxytocin frigörs i våra kroppar.

Delkroppsmassage innehåller massage av rygg och nacke.

Helkroppsmassage innehåller massage av rygg, ben, fötter, armar, händer och översta delen av bröstkorgen kring nyckelbenen.

De Luxe innehåller massage av rygg, ben, fötter, armar, händer och översta delen av bröstkorgen kring nyckelbenen, ansikte och huvud.

Tina och Jonathan arbetar med Chokladmassage.

Boka chokladmassage!

Boka tid
Chokladmassage med HarmoniQA i Kalmar

Priser

Hot stone-massage HarmoniQA

Chokladmassage

Delkropp ca 30 min
Pris 350 kr

Helkroppsmassage ca 50 min.
Pris 550 kr. 

De Luxe Helkroppsmassage ca 60 min.
Pris 650 kr.

 

Antal sessioner

Efter eget önskemål.