Fotografera din aura

Nu har du chans att få ett foto på din Aura. Pehr Trollsveden fotar och tolkar din aura och berättar om det han ser. Du får gärna spela in samtalet om du önskar. Med dig hem får du en ansiktsbild med din aura.

 

Aura

Auran är det elektromagnetiska fält som omger vår kropp, likaså alla andra organismer och objekt i Universum. Formen på en aura kan variera både i höjd och bredd. Ju större och mer definierad formen och färgen är, desto mer energi finns det oftast. Den mänskliga auran är både ett energifält och en återspegling av de subtila energierna i kroppen. 

Vår aura är fylld med färger som speglar och skildrar alla olika aspekt av oss själva. Dessa färger berättar allt om oss och kan tolkas eftersom varje färg har en viss betydelse. Alla har en grundfärg, vilken ligger i linje med vår personlighet och själstillväxt. Grundfärgen kan ändras beroende på våra tankar och känslor och kan ibland åtföljas av en fantastisk uppvisning av olika färger.

 

Tid: Fredagen den 8/9 från kl 12.00 
Plats:  HarmoniQA Spa och Butik, Södra Långgatan 23, Kalmar
Kostnad: 300 kr för 15 min fotografering och tolkning.
Anmälan: info@harmoniqa.se, på telefon: 0480-43 17 88 eller genom att trycka på den blå anmälningsknappen. Uppge namn, mobilnummer och mailadress.