Intensivutbildning i Ansiktsbehandling och eko hudvård

I utbildningen ingår olika former av ansiktsbehandling och egenvård, ansiktsmassage, samt välgörande och sköna behandlingar. Perfekt för dig som vill öppna egen skönhetssalong eller arbeta på spa- eller skönhetssalong. Vi använder färdiga ekologiska och närande hudvårdsprodukter och kombinerar detta med produkter som du får lära dig tillverka av ätliga, naturliga, ekologiska och hälsosamma råvaror. Utbildningen är på fyra intensiva dagar. Efter avslutad utbildning blir du diplomerad.

 

Kursens upplägg

Detta är huvudsakligen en praktisk utbildning där du övar på att ge och få behandlingar. Du får lära dig enklare hudanalys, klassisk ekologisk ansiktsbehandling, lyxig ekologisk ansiktsbehandling, egenvård samt ansiktsmassage där även huvud, hals, nacke och decoltage ingår, samt hårbottenmassage. Kursen är på 4 dagar.

 

Praktik

I huvudsak är denna utbildning praktisk till sin natur. Varje dag växlar undervisningen mellan teori och att öva behandlingar på varandra. På de praktiska lektionerna, visar läraren steg för steg och du tränar sedan in det du lär dig genom att öva på de andra kursdeltagarna.

Det är ofta möjligt, för dem som vill, att påbörja sin praktik redan under kursveckorna. Vill man göra det så kan man välja att någon eller några dagar komma lite tidigare innan kursen börjar på morgonen, eller att stanna kvar lite längre på eftermiddagen efter kursens slut för att öva på någon av massageskolans kunder. Resterande praktik väljer de flesta sedan att göra på sin hemort. Det finns också möjlighet att boka tid för att göra mer praktik hos oss HarmoniQA om man föredrar det.

Många elever väljer sedan att göra ytterligare praktik på sin hemort, för att på så sätt skaffa sig en större vana innan man börjar arbeta med ansiktsbehandlingar. Det kan vara på vänner och släktingar eller rabatterade kunder.

 

Kost och logi

HarmoniQA bjuder på frukt och dryck, men du står själv för lunch etc. HarmoniQA ligger mitt i Kalmar City och här finns gott om restauranger. Du kan också ha med dig egen lunch om du vill, här finns kök med mikro, spis och kyl. Det finns flera närbelägna hotell här i Kalmar city, logi ordnar du själv.

 

Krav

Du behöver inte ha några förkunskaper innan du börjar kursen, men du ska vara lägst 18 år. Kursen ingår som en del i utbildningen till Spa-terapeut, om du önskar utbilda dig vidare.

 

Certifiering

HarmoniQA Skola är certifierad av Komplementärmedicinska Riksförbundet.

 

Kursdatum

Denna utbildning hålls några gånger/år nästa kursdatum är 21-24/9.

 

Kursledare

Tina Ribbershed, utbildad Spa- & massageterapeut, samt utbildad massagelärare

 

Betalning

Tid : 21-24/9 kl. 10.00-16.30 alla dagarna
Plats: HarmoniQA Spa och Butik, Södra Långgatan 23, Kalmar
Åldersgräns: Lägsta ålder 18 år
Kostnad: 6500 kr inkl moms. En anmälningsavgift på 1500 kr betalas i samband med anmälan. Du betalar anmälningsavgiften genom att trycka på betalknappen här ovan, eller så skickar vi ut en faktura till dig. Uppge namn, adress, mobilnummer och mailadress vid anmälan. Resterande belopp betalas via faktura, som vi skickar via mail till dig. I priset ingår moms, anmälnings- och administrationsavgift, kursmaterial och diplom.
Förhandsanmälan:
info@harmoniqa.se, på telefon: 0480-43 17 88 eller genom att trycka på den blå knappen.