Änglaterapi – utbildning

Vad är då Änglaterapi? En änglaterapeut arbetar nära änglarna och tar hjälp av dem i sitt arbete med att bistå andra människor. Det kan handla om att exempelvis förmedla budskap under en vägledning, att ge änglahealing eller en mjuk avslappnande änglamassage. Allt med änglarnas hjälp! Detta innebär också att en änglaterapeut behöver ha ett varmt intresse för att bistå andra människor i den situation de befinner sig i.

 

Utbildning till diplomerad Änglaterapeut!

Detta är en utbildning i 3 steg där du lär dig att förmedla budskap från Änglarna, lägga Änglakort, samt ge Änglahealing och Änglamassage. Utbildningen ger dig ett helt koncept, inom änglaterapi, som du kan arbeta med på hemmaplan. Du kan även välja att gå enbart Steg 1 för att lära dig lägga änglakort eller enbart steg 2 för att lära dig änglahealing. Vill du lära dig Änglamassage behöver du gå både Steg 1 och Steg 2. Du blir i så fall inte diplomerad Änglaterapeut, men får diplom för det steg du gått. Meddela då du anmäler dig, om du inte har för avsikt att gå hela utbildningen.

Utbildningen pågår under hela hösten och vi träffas under 3 helger med ca 1½ månads mellanrum. Att utbilda din inom änglaterapi passar såväl dig som är nybörjare som dig som redan jobbar med andlig vägledning. Du behöver ha ett brinnande intresse för att utveckla dina andliga gåvor. Som terapeut arbetar du för att hjälpa människor att utvecklas och läka sig genom vägledning, healing och massage. Det är ett djupgående arbete där du arbetar nära dina klienter.

 

Beskrivning av kursinnehållet

I steg 1 får du det första redskapet för att förmedla budskap från Änglarna. Du får lära känna flera av våra Ärkeänglar och du får också lära dig hur man kan förmedla budskap med hjälp av Änglakort. Du får en egen Änglakortlek som du kan använda när du lär dig de olika läggningarna och hur man tolkar korten.
I steg 2 får du det andra redskapet och det är healingen. Här arbetar du nära änglarna och är en förlängd arm i deras arbete med att hjälpa och hela dem som söker din hjälp. Healing är alltid en hjälp till självhjälp och vi arbetar med att läka roten till olika besvär och att få människor att släppa taget om det som orsakar problemen. Du är därför både en vägledare och healer.
I steg 3 får du sedan ditt tredje redskap och det är massagen. En underbart avslappnande och läkande massage, som kombineras med både healing och vägledning genom budskap. Även här tar du hjälp av änglarna, först när du väljer oljor till dina klienter och sedan i både healingen, vägledningen och den avslappnande massagen. Läs här vad tidigare kursdeltagare tyckt om änglaterapi-utbildningen.

 

Steg 1: Ärkeänglarna och Änglakort

 • Du får bekanta dig med några av våra Ärkeänglar, som du sedan kan samarbeta med då du lägger Änglakort, ger healing och massage.
 • Ta kontakt med Ärkeänglarna. Du får öva upp din intuition.
 • Lära dig några olika läggningar med Änglakort. Kort ingår i avgiften!
 • Förmedla budskap.

 

Steg 2: Änglahealing

 • Healing- och energiövningar:
  o Känna in olika energier.
  o Använda healingenergi.
  o Healing till människor och djur.
  o Healing på distans.
  o Chakrabalansering.
  o Healing till platser.
  o Självhealing.
 • Kontakt med Ärkeänglarna.
 • Förmedla budskap.

 

Steg 3: Änglamassage

 • Några olika eteriska oljor och deras egenskaper.
 • Blanda egna oljor.
 • Ge Änglamassage, både helkropps- och ryggmassage.
 • Kontakt med Ärkeänglarna.
 • Förmedla budskap.

 

Under varje delkurs ingår meditationer, etiska samtal och repetition av våra änglar. Fika ingår och vi bjuder även på frukt och dryck, men kost och logi ingår ej i kursavgiften. Vid varje kurssteg får du ett kurskompendium och hela utbildningen avslutas med diplomering.

 

Certifiering

HarmoniQA Skola är certifierad av Komplementärmedicinska Riksförbundet och därmed är du, efter slutförd utbildning, behörig att teckna medlemskap hos KMR. I medlemskapet ingår patientansvarsförsäkring. Som medlem av KMR tillhör du Sveriges mest respekterade yrkesförbund för alla inom alternativmedicin.

 

Utbildningen hålls av Tina & Håkan Ribbershed

 

Denna utbildning hålls 2 ggr/år. 

 

Betalning

Tid: Steg 1 Änglakort: 2-3/9, Steg 2 Änglahealing: 21-22/10, Steg 3 Änglamassage: 2-3/12 kl 10-17 båda dagarna.
Plats: HarmoniQAs kurslokal, Södra Långgatan 23, Kalmar.
Kostnad: 2900 kr/steg. En anmälningsavgift på 500 kr betalas i samband med anmälan (återbetalas ej om du får förhinder, resterande återbetalas om du avbokar senast 1 vecka före kursstart). Du betalar anmälningsavgiften genom att trycka på betalknappen här ovan, eller så skickar vi ut en faktura till dig. Uppge namn, adress, mobilnummer och mailadress vid anmälan. Resterande belopp betalas via faktura, som vi skickar via mail till dig.
Förhandsanmälan: info@harmoniqa.se, på telefon: 0480-43 17 88 eller genom att trycka på den blå anmälningsknappen.